Hur exporterar jag mätpunkter till Excel?

Gå till Mätpunkter.  Längst ned på sidan bredvid antalet mätpunkter finns en blå pil. Om du klickar på den kommer en excelfil på mätpunkter att skickas till e-postadressen kopplad till kontot.

Om du inte vill ha alla mätpunkter i listan så kan du söka som vanligt på mätansvarig, adress, namn, taggar osv. Då blir istället listan på urvalet som du söker fram.

Regelbunden export?

Du kan också använda vårt API för att hämta all din energidata från Metry. Via API:et har du tillgång till alla dina aktiva mätpunkter med tillhörande mätvärden.

Om du behöver en export till ditt fastighets- och uppföljningssystem samarbetar Metry med en rad olika leverantörer som hanterar exporten åt dig. Anslut till en tjänst via Marknadsplatsen eller kontakta support@metry.io för mer information.

Läs mer om Metry API