Hur exporterar jag mätvärden till Excel?

Du kan exportera mätvärden för högst 5 mätpunkter i taget via Användarportalen.

Gå till Mätpunkter. Markera mätpunkterna som du vill exportera mätvärden för, och välj sedan "Ladda ned värden". I dialogrutan som kommer upp väljer du format och tidsspann, klicka sedan på Ladda ned.

Regelbunden export?

Om du vill exportera mätvärden för fler än 5 mätpunkter kan du använda vårt API för att hämta all din energidata från Metry. Via API:et har du tillgång till alla dina aktiva mätpunkter med tillhörande mätvärden.

Om du behöver en export till ditt fastighets- och uppföljningssystem samarbetar Metry med en rad olika leverantörer som hanterar exporten åt dig. Anslut till en tjänst via Marknadsplatsen eller kontakta support@metry.io för mer information.

Läs mer om Metry API