Hur använder jag ert API?

Om du vill använda Metry API för att få tillgång till din energidata krävs det en s.k. utvecklarnyckel (personal access token). Du kan skapa en utvecklarnyckel under Inställningar > Utvecklarnyckel i användarportalen.

Det finns dokumentation tillgänglig för att hjälpa dig med hur du gör anrop till API:et med hjälp av din utvecklarnyckel, läs mer på Metry API.

Observera! Om du är utvecklare och vill skapa en ny applikation eller en tjänst i en befintlig applikation som anropar Metry så rekommenderar vi följande.