Hur bjuder jag in medlemmar till mitt organisationskonto?

Under Inställningar > Medlemmar finns en funktion för att bjuda in via e-post.
Enbart administratörer för organisationen kan bjuda in till organisationskontot.

Vad delas? Hela kontot blir tillgängligt för inbjuden användare inklusive robotinställningar, mätpunkter och mätvärden.

Vad delas inte? Det finns möjlighet till behörighetsbegränsningar för själva kontohanteringen. En person kopplad till organisationen kan vara användare eller administratör. Flera personer i organisationen kan vara administratör.

Admin

Användare

Mätpunkter

Ja

Ja

Mätvärden

Ja

Ja

Robotinställningar

Ja

Ja

Bjuda in användare

Ja

Nej

Vem kan ta emot? Alla med en e-postadress. Inbjudan skickas ut till den angivna e-postadressen, oavsett som den är kopplat till ett Metry-konto eller inte. Via inbjudan kan mottagaren välja att acceptera den med sitt befintliga Metry-konto eller genom att skapa ett nytt.

Hur ångrar jag mig? Administratörer kan välja att inaktivera användare under Inställningar > Medlemmar.