Dela mätvärden med en organisation

Hur delar jag? I användarportalen kan du markera de mätpunkter som du vill dela och sedan välja "Dela mätvärden".

Vad delas? Vald mätpunkt och alla dess mätvärden samt mätpunkts-id (ean), namn, adress och kommentarer från mätansvarig delas.

Vad delas inte? Dina egna kommentarer och taggar på mätpunkten delas inte.

Vem kan ta emot? Ange e-post till någon som är kopplad till ett organisationskonto på Metry.

Vad får mottagaren? Delade mätpunkter hamnar som kopior i Inkorgen på mottagarens Metrykonto. När mottagaren aktiverar mätpunkten kan den se och ladda ned mätvärdena i Excel-format på samma sätt som du själv kan göra på ditt eget Metrykonto.

Hur ångrar jag mig? Välj mätpunkten du vill sluta dela, gå in på Mätvärdesdelning och välj mottagaren som du vill avsluta delningen för. När du klickar på “Avsluta delning” kommer mottagaren inte längre åt mätvärdena för mätpunkten.