Kan jag ge andra tillgång till mina mätvärden?

Det finns flera sätt att låta andra få tillgång till dina insamlade mätpunkter och mätvärden. Nedan förklaras olika sätt för att samverka. Hör gärna av dig till support@metry.io om du behöver hjälp att avgöra vad som passar dig bäst.

Dela enstaka mätvärden

Om du vill dela enstaka mätvärden är det enklast att använda funktionen för att dela mätvärden.

Dela alla mätvärden

Om du vill låta andra få tillgång till alla dina mätvärden kan du bjuda in till ditt konto, förutsatt att du redan har ett organisationskonto. Detta passar bra om flera personer kopplade till din organisation ska kunna ha tillgång till robotar, mätpunkter och mätvärden.

Utse en förvaltare

Det är möjligt att utse en förvaltare till ditt konto. Det innebär att din organisation har ett eget konto, men att en extern part är ansvarig för den dagliga förvaltningen av mätpunkter och mätvärden. Detta passar bra för energikonsulter eller motsvarande.

Ansluta till en tjänst

Det finns flera fördelar med att använda dina insamlade värden i andra system. På Metrys marknadsplats finns tjänster som kan hjälpa dig med uppföljning och analys.