Vad är Inkorgen?

När en robot har lagts till kommer alla mätpunkter hamna i inkorgen. Detta gäller också alla mätpunkter som tillkommer eller om andra användare delar mätpunkter till dig eller din organisation.

I Inkorgen finns inga mätvärden tillgängliga, för att få tillgång till dem behöver mätpunkten aktiveras. När en mätpunkt aktiveras innebär det också att den faktureras nästa månad.  Läs mer om aktiva mätpunkter.