Vad krävs för att kunna skapa en robot?

Du behöver inloggningsuppgifter till nätbolagens kundsidor. Om du saknar inloggningsuppgifter hittar du information om hur du skapar ett konto på nätbolagets hemsida. Det varierar vilka uppgifter du behöver, men det kan vara bra att ha din senaste faktura tillgänglig, då kundnummer och eventuell pinkod oftast framgår.

När du skapar en robot och väljer nätbolag så framgår exakt vilka uppgifter som krävs.