Vilken uppföljning finns på min insamling?

Du kan följa insamlingen direkt via användarportalens översikt. Den sjätte helgfria dagen varje månad så får du även en insamlingsrapport via mail om du har planerna Standard eller Enterprise.

Insamlingsrapporten via mail gäller bara månadsvärden. I rapporten listas alla mätpunkter som saknar senaste månadsvärdet samt en kommentar till varför det saknas. Kommentarerna finns också tillgängliga i användarportalen under respektive mätpunkt.