Hur beställer jag timvärden?

Det krävs en fullmakt för att Metry ska kunna beställa timvärden. Fullmakten finns att hämta i användarportalen under Robotar > Efterfråga timvärden. Fullmakten kan användas till beställningar för flera nätbolag, den behöver endast upprättas en gång så länge firmatecknaren kvarstår.

Beställningen på timvärden skickas till supporten. Skriv vilket/vilka nätbolag och mätpunkter det gäller och Bifoga fullmakten eller ladda upp på portalen.

Se prislista för timvärden