Hur fungerar insamling från undermätning?

Metry samlar in automatiskt avläst undermätning och IMD från leverantörer via Robotar, FTP och SMTP. På portalen finner användaren en lista på de leverantörer Metry stödjer. Om det inte finns stöd för din leverantör tar vi kontakt med er kontaktperson för att undersöka möjligheten för insamling av er data.

Välj er leverantör i listan och ange den information som krävs för att påbörja insamlingen. Metry sköter sen hela kedjan tills data är på plats och mätvärden är tillgängliga i användarportalen.

Läs mer om FTP och SMTP