Hur utser jag en förvaltare till mitt Metrykonto?

Du kan begära att utse en förvaltare. Hör av dig till supporten för att få hjälp med detta.

Vem förvalta kan ett konto? Alla med ett förvaltarkonto hos Metry.

Vad innebär det att någon förvaltar mitt konto? Du behöver inte ha hand om ditt Metry-konto utan en förvaltare har hand om det kontinuerliga arbetet. Hela kontot är tillgängligt för en förvaltare inklusive robotinställningar, mätpunkter och mätvärden och administratörrättigheter.

Hur ångrar jag mig? Hör av dig till supporten.