Vad är ett organisationskonto?

Om flera personer behöver ha tillgång till samma insamlingsdata finns möjlighet att skapa ett organisationskonto. Det innebär att alla kan ha ett eget konto, men ändå har tillgång till organisations robotar, mätpunkter och mätvärden.

Organisationskonto med 10 medlemmar ingår i planerna Minimum, Standard och Enterprise.

Det finns möjlighet till behörighetsbegränsningar för ett organisationskonto. En person kopplad till organisationen kan vara användare eller administratör. Flera personer i organisationen kan vara administratörer.

Admin

Användare

Mätpunkter

Ja

Ja

Mätvärden

Ja

Ja

Robotinställningar

Ja

Ja

Bjuda in användare

Ja

Nej