Vilka webbläsare fungerar med Metrys användarportal?

Metry rekommenderar att du använder en av de moderna, självuppdaterande, webbläsarna (Mozilla Firefox eller Google Chrome) för den bästa upplevelsen av vår tjänst.

Om du inte har möjlighet till detta är det här listan över de webbläsarversioner vi testar och stödjer:

• Google Chrome, version 48 eller senare
  • Mozilla Firefox, version 42 eller senare
  • Internet Explorer, version 11
  • Microsoft Edge, version 12 eller senare
  • Safari, version 8 eller senare
  • Opera, version 30 eller senare (testas ej lika regelbundet)

Länkar för nedladdning och mer information om moderna webbläsare finns på browsehappy.com. Om du vill kontrollera vilken webbläsare som du har så kan du använda följande tjänst: whatsmybrowser.org.