Vad delas när jag delar mätvärden?

När du delar mätvärden skapas en kopia av vald mätpunkt och dess egenskaper. En kopia skickas till användarkontot som du har delat den med, tillsammans med all nuvarande och kommande förbrukningsdata.

Om du senare ändrar mätpunktens namn, adress, eller liknande kommer dessa ändringar inte speglas till den delade mätpunkten. På samma sätt kommer ändringar som mottagaren gör inte att påverka din egen mätpunkt.