Vad är Aktiva mätpunkter?

Aktiva mätpunkter innehåller en lista på alla mätpunkter som du har aktiverat. Mätvärden finns tillgängliga både i användarportalen och via API:et när en mätpunkt är aktiv.

Du kan när som helst flytta en mätpunkt till Aktiva mätpunkter från Inkorgen eller Papperskorgen. Metry fakturerar användaren månadsvis, i efterskott och baserat på antal Aktiva mätpunkter som någon gång under föregående månad varit aktiva

Läs mer om garanterad insamling för aktiva mätpunkter